torstai 3. lokakuuta 2013

Back in the 'Burgh

Näin reilut kolme viikkoa kipsin poiston jälkeen alkaa jo näkyä hieman valoa tunnelin päässä. Tänään pääsin eka kertaa vinot kotirappuset ylös ilman että roikuin kaiteessa kaksin käsin, aiemmin viikolla selvisin (vähemmän vinot) portaat ensimmäistä kertaa ilman tukea alas. Viime viikolla oltiin oikein mettälenkillä, ihan mäkivetojakin (kävellen) mahtui reitille ja reilu tunti varvikossa rämpimistä ja eilen illalla kokeilin varovasti hölkkää kun oltiin rannassa kävelemässä. Parisataa metriä meni, nopeus sellaista kävelyvauhdista seuraavaa eli ihan tilastoaikoja ei vielä sivuttu, mutta pohjalta on hyvä aloittaa. Tänään kaivoin vanhan kuntosaliohjelman ja irtsaripainot nurkasta ja ihan näpsäkkäästi meni liikkeet läpi, askelkyykky ja hooverit poikkeuksina jotka saavat vielä odotella. Mukavaa kun voi tehdä vaikka mitä! Kun vaan osaisi ja muistaisi hillitä sillein että ei tule mitään takapakkeja. Ohjeita ei tekemiseen/hillitsemiseen tullut, omien arvioiden pohjalta mennään. Hyvänä mittarina on ollut nilkan turvotus. Koko ajan sitä on vähemmän, eli tästä olen päätellyt että aivan kaikkea en ole tehnyt väärin.

Pyöräilyynkin olen ehtinyt panostaa, nimittäin ompelemalla Partaselle pyöräilypaidan. Projekti oli vähän sellainen hiiri kissalle takkia ompeli-tyyppinen, alunperin kankaasta piti tulla ihan jotain muuta mutta tulikin tosiaan paita. Testikäyttöön se ei ole vielä päässyt, lisää aiheesta mikäli kehuja tulee. Mikäli ei, voinemme unohtaa asian kaikessa hiljaisuudessa.

Paita pyöräilyyn, pyöräilypaita. Kuosi muistuttaa lämminhenkisesti tekijästään.


In other news, koulu alkoi taas tämän viikon maanantaina. Syksyn lukujärjestys on perin haastava, luennot on torstaisin ja lisäksi joka toinen keskiviikko. Nyt sitten pitäisi osata ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä kevään harkkatöitä sekä hyvän matkaa kanditutkielmaa pois alta, ettei sitten keväällä käy hassusti. Itsekuri on ehkä heikoin puoleni, enkä ole yhtään tyytyväinen siihen että aikataulu on omalla vastuullani. No, eipä auta valitella, kun ei se sillä paremmaksi tule. Eikun hommiin vaan.

Ei kommentteja: