maanantai 15. lokakuuta 2007

15 minutes in fame.

YleX Aamu perjantaina:

Eduskuntatalon lisärakennuksen yhdenistuttavalla penkillä suutelointi TOP4 (Outi. Vehmaa 12.10)

Ilellä oli eduskuntatalon lisärakennuksen suihkulähteen äärellä sijaitsevilla penkeillä suoritettavien romantillisien eleiden täytäntöönpanoon liittyviä huolia. Aihe oli niin riipaiseva, että lista muodostui saman tien. Vaikka en näin maalaistolliaisena tiedä paljoakaan kyseessä olevien penkkien ulkomuodosta, tiedän sentään jotain suuteloinnista. Go, Ile, go! Näillä ohjeilla ohituskaistaa taivaaseen!

1. Ajatus

Suuteloinnin ujoimmille suunnattu muoto, joskin tokihan suutelointiajatuksetkin voivat olla perin rohkeita ja tajunnanräjäyttäviä. Ehdottomasti myöskin kätevää, tähän ei tarvita edes avustajaa.

2. Etä

Koska penkkejä on useita ja ne ovat sopivin välimatkoin toisistaan, tämä on kuin luotu eduskunnan lisärakennuksen penkeillä toimitettavaksi. Avustaja asetetaan penkille istumaan ja itse sijoittaudutaan seuraavalle penkille. Ja toimeen! Tunnetaan myös nimellä lentosuukko.

3. Jono

Ihmistieteen perusteet: kahden jalkapohjan ala on yhtä suuri kuin yhden kankun. Tarkoittaa sitä, että yhden keskikokoisen ahterin paikalle mahtuu seisaalleen kaksi henkilöä. Otetaan siis jälleen avustaja, sijoitetaan hänet seisaalleen penkille ja asetutaan viereen seisomaan. Suutelointietäisyys mitä mainioin ja riippuen siitä jonottaako samaan vai eri suuntaan voidaan näppärästi säädellä hiusten määrää suussa.

4. Pino

Kaikki kätevimmät asiat ovat olleet kautta aikain pinottavissa: koulun ruokalan jakkarat, pakastusrasiat, juomalasit. Nyt myös suuteloitsijat. Asettele avustaja istumaan penkille, pinoa itsesi päälle. Pinotyyppinen suutelointi myöskin tuo erityistä läheisyyttä toimitukselle, lienee jopa romantillisin listatuista muodoista.

Ei kommentteja: